Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Private label

 

Saját márkás termékek gyártása

AMENNYIBEN SAJÁT TERMÉKET SZERETNE LÉTREHOZNI, AKKOR GONDOLKODJUNK KÖZÖSEN!

Örülünk, hogy hozzánk fordult! A fenntartható kozmetikai piac hatalmas növekedést mutat, és a fogyasztók egyre inkább elkötelezettek az etikus és környezetbarát termékek iránt. A hosszú évtizedek alatt megszerzett tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy precízen értelmezzük a piaci trendeket és az ügyfelek igényeit. Így tudunk segíteni az ön vállalkozásának olyan kozmetikai termékcsaládot létrehozni, amely nem csak kiváló minőségű, hanem egyben felelősségteljesen is készül.

Garantáljuk az alapanyagok nyomon követhetőségét, és a fenntarthatóság jegyében azt is, hogy az exkluzív csomagolásunkhoz használt karton kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származik. Ezen felül fontosnak tartjuk a termékekkel kapcsolatos tájékoztatást is. Az ügyfeleknek tudniuk kell, hogy miért különlegesek a termékeink, milyen előnyöket kínálnak, és hogyan készülnek. Egy átlátható és könnyen érthető kommunikációs stratégia kialakítása elengedhetetlen ahhoz, hogy az ügyfelek bizalommal forduljanak a termékeink felé. Örömmel állunk rendelkezésére az egész folyamat során, kezdve a termékfejlesztéstől az értékesítésig, hogy a legjobb eredményeket érje el.

Kérjük, ossza meg velünk konkrét elképzeléseit és igényeit, hogy személyre szabott megoldásokat ajánlhassunk Önnek.

OLASZORSZÁGBAN TÖRTÉNŐ GYÁRTÁS

Az évek során megszerzett tudásunkat felhasználva, lépésről lépésre követve a megrendelői igényt a termékválasztásban. Vállaljuk a termékekhez szükséges katalógusok és prospektusok tervezését és nyomtatását, a digitális termékmegjelenítésekhez szükséges fotók és videók elkészítését és bármi mást, ami az ügyfél marketingtevékenységében segítségére lehet.

360°-os TÁMOGATÓI SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK

Alacsony rendelési minimumokkal és 360 fokos támogatói kiszolgálással a tervezéstől a termék bemutatásáig és a szükséges tanúsítványok beszerzéséig, mentesítve a megrendelőt minden ezzel kapcsolatos feladattól. A termékek kiválasztása és a hozzájuk tartozó marketing anyagok elkészítése elengedhetetlen egy sikeres vállalkozás számára.

Kutatás, fejlesztés, összeállítás, valamint minta készítés: így támogatásunk lehetővé teszi, hogy elkészítse az első, valódi kozmetikai termékét, amely vállalkozása speciális igényeiből fakad. Csomagolás és grafika: Grafikai részlegünk készséggel áll rendelkezésére ötletének valóra váltásához, ad hoc grafikai javaslatot készítve, minden olyan csomagolási lehetőséget kínálva, amely teljes mértékben az Ön igényeire lesz szabva!

Gyártás és szállítás: Évek óta hatalmas erőforrásokat fektetünk a kutatási, fejlesztési és laboratóriumi eszközökbe, amellyel így gyors és minőségi gyártást tesz lehetővé. Garantáljuk a gyors szállítási határidőket és segítséget a végtermék marketingjéhez, mentesítve a megrendelőt minden további feladat alól.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!