Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzleti partnerprogram

Sensual Essence - Üzleti partnerprogram

A Sensual Essence márka

Üzleti partnerprogramunk lehetőséget biztosít szépségszalonok, gyantaszalonok, masszázsszalonok, wellnessközpontok vagy akár szállodák számára is, hogy tartósan alacsony és fix áron jussanak hozzá a számukra szükséges termékekhez. A Sensual Essence márka több mint 160 darab egyedi kozmetikai készítményből áll, de köszönhetően a változatos kiszereléseknek összesen közel 300 féle termékváltozat érhető el. Igény esetén a meglévőktől eltérő, kisebb vagy nagyobb változatban is képesek vagyunk legyártani a termékeket.

A Sensual Essence egy dél-olasz szépségápolási termékcsalád, ahol minden egyes szépségápolási terméket kizárólag Olaszországban gyártanak. A magas minőségre garancia a 40 éves kutatási - fejlesztési és gyártási tapasztalatunk. A termékek összetevői természetes és fenntartható forrásból származnak. Minden készítmény parabénmentes, GMO mentes, SLS/SLES mentes és nikkelmentes. Ezen felül néhány temékünk plusz jellemzője, hogy kolofónium mentes, bio és hipoallergén parfümöt tartalmaz.

A piaci nehézségek

A szolgáltatóiparban legyen szó kozmetikáról vagy éppen masszázsszalonról az árubeszerzések igen jelentős költséget jelentenek. Az olcsó és silány termék használata esetén ugyan lehet költséget megtakarítani, de komoly kockázata van annak, hogy az ügyfélélmény csökkenni fog, és a vendégek előbb utóbb elmaradoznak. A prémium minőségű termékek beszerzési költségei ezzel szemben jelentősen drágábbak, és nem minden szalon bírja kitermelni ezt a plusz kiadást, hiszen a szolgáltatás árainak növelése szintén vendégszám csökkenést okozhat.

A Facebook, Instagram, TikTok és Youtube korában egyre többen foglalkoznak az egészségesebb és saját magukkal szemben igényesebb, fenntarthatóbb életvitellel. Amíg azonban ez eleinte kizárólag az ételekre és italokra korlátozódott, manapság már a kozmetikai termékekkel szemben is kötelező elvárás lett. Az új generációs "mentes", fenntartható forrásból származó és természetes összetevőkkel dúsított készítmények árai azonban a minőségi termékek közé tartoznak, így a szolgáltatóiparban jelen lévő szalonok nincsenek könnyű helyzetben. Mi lehet ilyenkor a megoldás?

A Partnerprogram

Kozmetikus vagy? Netán szépségszalont vagy masszázsszalont üzemeltetsz, és még nem dolgozol a Sense termékeivel? Ragadd meg a rendkívüli lehetőséget, és győződj meg a saját szemeddel arról, hogy mire képesek az olasz Sense prémium minőségű kozmetikai termékei.

A Sensual Essence Üzleti Partnerprogramunkkal lehetőséget biztosítunk, hogy Olaszországban gyártott, prémium minőségű kozmetikai termékekhez juss kedvező áron. Velünk tartósan csökkentheted árubeszerzési költségeidet, a minőség romlása nélkül. Nem kell állandóan a kedvezményes árakat keresned, felesleges  árukészletben tartanod a pénzedet. Ezek az idők már elmúltak. Mit is kínálunk?

Üzleti partnerprogramunk keretében a Te igényeidre, fogyasztásodra szabva biztosítunk kedvezményes vásárlási lehetőséget, legyen szó végfelhasználóról, vagy akár viszonteladóról. Offline és online tájékoztató anyag, és központi marketing tevékenység biztosításával segítjük partnereinket. Mi mást tudunk még biztosítani?

Szeretnéd fixálni az árakat? 3, 6 esetleg 12 hónapra? Mi átvállaljuk az infláció, az árfolyam és az összes piaci kockázatot. Üzleti partnereinknek lehetőséget biztosítunk befagyasztani az árainkat, ezzel kiszámítható tervezést biztosítunk számukra azzal, hogy az együttműködésünk alatt garantált, szerződött áron vásárolhatják meg a termékeinket.

Ha még nem dolgozol a Sense termékeivel, de szeretnél, akkor keress meg minket és ingyenes termékmintát küldünk a részedre!

Érdekel az ajánlat, vagy szeretnél többet megtudni? Nem kell mást tenned, csak töltsd ki a lenti ürlapot, és keresni fogunk!

A Sensual Essence üzleti partnerprogram lehetőséget biztosít szépségszalonok, gyantaszalonok, masszázsszalonok, szállodák, wellnessközpontok vagy bármilyen szépségápolással foglalkozó vállalkozások részére, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá a prémium minőségű olasz Sensual Essence kozmetikai márka termékeihez. Minden ajánlatunk egyedi legyen szó akár egy kis szépségszigetről, vagy egy egész wellness szállodáról. A legkedvezőbb ajánlat biztosításához fontos a pontos igények felmérése, és a jövőbeli partnerünk legalább alapszintű megismerése. Kérjük töltsd ki az igényfelmérőt, hogy kollegáink elkészíthessék ajánlatunkat vállalkozásod számára. Köszönjük.