Sense 'Ego' egyszer használatos fa spatula, nyelvlapoc fa - Kicsi 100db

Egyszer használatos, nem steril

Nyírfa spatula bármilyen gyanta, wax vagy cukorpaszta felviteléhez. Természetes nyírfából készült, sima felülete kényelmes felvitelt biztosít, kellemes a bőrhöz. Használata elengedhetetlen a szépségszalonokban, gyantaszalonokban vagy a mindennapi otthoni használathoz. A gyantázást és a szőrtelenítést sokkal könnyebbé teszik.

Az egyszer használatos fa spatulák számos előnnyel rendelkeznek. Először is, higiénikusak, mivel minden használat után eldobhatók, minimalizálva a fertőzés kockázatát. Ez különösen fontos szalonokban, ahol több ügyfélnél alkalmazzák a gyantázást. Másodszor, kényelmesek és praktikusak, mivel nem igényelnek tisztítást vagy fertőtlenítést, ami időt és energiát takarít meg. Harmadszor, környezetbarátak, mivel természetes nyírfából készülnek, amely lebomlik és nem terheli a környezetet. Negyedszer, költséghatékonyak, olcsón beszerezhetők és nagy tételben is elérhetők, ami gazdaságosabbá teszi őket mind szalonok, mind otthoni felhasználók számára. Végül, bőrbarátak, sima felületük miatt kíméletesek a bőrhöz, és nem okoznak irritációt.

Szállítási díj: 999 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 14.
Elérhetőség: Szállítás alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Vonalkód: 8032790852868
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
100 db
999 Ft
Menny.:db
Sense 'Ego' egyszer használatos fa spatula, nyelvlapoc fa - Kicsi 100db
999 Ft
Menny.:db

Leírás

Fa spatula 100db

14,4 x 1 x 0,2 cm

A Sense fa spatulák használata egyszerű és kényelmes, csomagolása praktikus.

Az egyszer használatos fa spatulák használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Először is, tisztítsa és szárítsa meg a bőrfelületet, amelyet kezelni szeretne, majd melegítse fel a gyantát vagy a cukorpasztát az előírásoknak megfelelően. Mártsa bele a fa spatulát a meleg gyantába vagy cukorpasztába, és vékony, egyenletes rétegben kenje fel az anyagot a szőr növekedésének irányában. A spatula segítségével simítsa el a gyantát vagy cukorpasztát a bőrén, ügyelve arra, hogy az anyag egyenletesen fedje a kezelendő területet.

Az egyszer használatos fa spatulák tehát praktikus, higiénikus és környezetbarát megoldást kínálnak a gyantázás és szőrtelenítés során, legyen szó professzionális szalonról vagy otthoni használatról.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
Nyelvlapoc fa Spatula