Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EPILÁCIÓ ELŐ- ÉS UTÓÁPOLÓK

Az epiláció elő- és utóápolók rendkívül fontosak annak érdekében, hogy a szőrtelenítés folyamata ne csak hatékony legyen, hanem a bőr egészsége és kényelme is megőrizhető legyen. Az epiláció előtt alkalmazott termékek segítenek felkészíteni a bőrt a kezelésre. A Sense előápoló termékek kifejezetten a bőr érzékenységének csökkentését célozzák meg. Az epiláció után a bőr gyakran érzékeny és irritált lehet. Az utóápolók segíthetnek csökkenteni a bőrpírt, a duzzanatot és az irritációt, így kellemesebbé téve a szőrtelenítés utáni érzést. Az epiláció után a bőr érezhetően simább lesz, és a Sense utóápolók tovább fokozzák ezt az érzést. Az utóápolók használata segít megelőzni a szőrszálak visszanövésének problémáját, és csökkenti a pattanások kialakulásának esélyét.

  • Gyantázás előtti előápolók: Készítsd fel bőrödet a tökéletes gyantázáshoz a Sense előápolókkal. Az optimális simaságért és a gyengéd eltávolításért!
  • Gyantázás utáni bőrápoló keverékek: Az első lépés a gyantázás utáni megnyugvásért. A Sense gyantázás utáni bőrápoló termékekkel regenerálja és hidratálja a bőrt azonnal.
  • Gyantázás utáni bőrápoló olajok: Érezd a különbséget, és adj intenzív ápolást bőrödnek a Sense epiláció utáni olajaival. Védd és tápláld a frissen kezelt területeket.

A Sense gyantázó elő- és utóápolói gondoskodnak bőröd tökéletes előkészítéséről és azonnali regenerálásáról, hogy minden alkalommal selymes és ápolt bőrt élvezhess.