Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sense: A halványítás új dimenziója

A Sense pigmentfoltos bőrre való termékcsalád egyedülállóan hatékony megoldásokat kínál a bőr elszíneződéseinek és hiperpigmentációjának kezelésére. Ezek a termékek a Halidrys Siliquosa, egy óceáni barna alga kivonatán alapulnak, amelyek különleges képességgel rendelkeznek a bőr elszíneződésének és hiperpigmentációjának csökkentésére. A bőr hidratáltságának növelése mellett ezek a termékek harcolnak a stressz, a szabad gyökök és az oxidatív károsodások ellen.

A termékcsalád öregedésgátló hatása a magas Vörös szőlő, Gránátalma és Béta-szitoszterol tartalmának köszönhető, míg a Fügekivonat, Gyömbér, Tömjén és C-vitamin együttes hatása biztosítja a bőr selymességét, simaságát és ragyogását. A rendszeres használat eredményeként a bőr egységesebb, fényesebb és egészségesebb megjelenést nyer, tökéletlenségek nélkül.

A Sense pigmentfoltos bőrre való termékcsalád ideális választás azok számára, akik a pigmentfoltok és a bőr egyenetlen színeződéseinek hatékony kezelését keresik, miközben a bőr általános állapotát és fiatalos megjelenését is javítják.

Parabénmentes termékek, és nem tartalmaznak genetikailag módosított organizmust. 

Rendezés: