Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sense pH helyreállítók: A természetes egyensúlyért

A Sense pH helyreállító termékcsalád egyedülálló megoldást kínál a bőr egészséges egyensúlyának fenntartására és helyreállítására, gyengéden tonizálják, hidratálják, regenerálják és tisztítják az arcbőrt, kellemes komfortérzetet és frissességet biztosítva. A termékek formulái a Gyömbér, Tömjén, Vörös szőlő, Csodamogyoró, Bojtorján és Tejsav értékes növényi hatóanyagaival rendelkeznek, amelyek együttesen rendkívüli egyensúly-visszaállító és méregtelenítő hatást fejtenek ki. Az alkoholmentes tonik különösen hatékony a pórusok összehúzásában és a bőr megfelelő pH-értékének helyreállításában, nyugtatva és tonizálva a bőrt.

A Sense pH helyreállító termékek ideálisak azok számára, akik a bőrük egészséges egyensúlyát, frissességét és ragyogását szeretnék megőrizni. Ezek a termékek segítenek a bőr természetes funkcióinak támogatásában, elősegítve annak egészségét és fiatalos megjelenését. A termékek rendszeres használata biztosítja, hogy a bőr megőrizze természetes egyensúlyát és optimális állapotát, amely elengedhetetlen a mindennapi bőrápolásban.

Akárcsak a többi Sense termék, így ez a termékcsalád is parabénmentes, és nem tartalmaz genetikailag módosított organizmust. 

Rendezés: